Als wij een congres organiseren, dan….

Als lid van de Orde van Organisatieadviseurs (www.ooa.nl) werd ons (4 collega’s van rond de 30) gevraagd om de jaarlijkse Dag van de Orde te organiseren op 29 oktober jl. Wij wilden geen standaard congres. Wij wilden het eens op een andere manier doen. Geen powerpoints, geen sprekers, geen kaartjes uitwisselen om het kaartjes uitwisselen. Wij wilden een dag organiseren waarin echt contact en diepgang centraal stond: #ongewoongoedegesprekken dus! Een dag waarop iedere deelnemer zelf de ruimte heeft om zelf zijn eigen dag vorm te geven, met zijn eigen vragen, behoeftes en dilemma’s. Zoals dat ook bij een festival als Lowlands kan. Hoe het is gegaan? Check deze video! #ongewoongoedegesprekken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *